TEATERMENU ODENSE

Nyd lækre franske retter inden I skal ud og opleve Odenses kulturliv.

Skal I i teater, til koncert, comedy eller noget helt fjerde i Odense? På Brasserie Bordeaux tilbyder vi en smagfuld teatermenu og a la carte, så I kan starte jeres aften på bedste vis. Med vores beliggenhed kun 10 minutters gang fra Odense Teater, ODEON, Odense Symfoniorkester, POSTEN & Magasinet er vi placeret i et kulturelt centrum. Det ideelle sted at starte jeres aften.

Husk at book vores “teaterbooking” for at få adgang til tidligere tider, så I har tid til at nyde jeres aften hos os, inden I skal afsted. 

TEATERMENU ELLER A LA CARTE?

Vores teatermenu er sammensat til jer der skal ud og opleve Odenses kultur, og ønsker nyde et dejlig måltid i stemningsfyldte omgivelser inden I skal ud. Vores teatermenu består af tre retter der løbende udskiftes, og I får alle e retter for kun 375 kr. Ring og hør restauranten om retterne på vores teatermenu på +45 42 70 36 89. I har også mulighed for at vælger retter fra vores a la carte, hvor I finder alt fra lækre lette snacks til franske klassiske hovedretter – se vores aftenmenu her.

Og med et af Odenses største vinkort har I mulighed for at finde den helt rette vin til jeres retter eller teatermenu. Vi tilbyder også øl, cocktails og hvis I skal kører hjem har vi en smagfuld saftmenu. Se vinkortet her.

Fars dag på Brasserie Bordeaux restaurant Odense

AFSLUT JERES AFTEN I ODENSE HOS OS

Efter jeres teater-, koncert- eller comedyoplevelse inviterer vi dig tilbage på Brasserie Bordeaux. En kort stemningsfuld gåtur gennem Odenses historiske gader fører jer tilbage til os, hvor I kan nyde en velfortjent drink – måske en af vores signatur cocktails eller et glas portvin – som den perfekte afslutning på en mindeværdig aften.