FEST- &
SELSKABSLOKALER I ODENSE

Vi har lokalerne til den perfekte fest eller møde centralt i Odense.

Hos os får I de perfekte rammer til jeres fest, event eller møde i hjertet af Odense. Og vi favner jer alle – store som små grupper. Vi har både selskabslokaler med plads op til 30-40 personer, og I har selvfølgelig også mulighed for at booke hele restauranten, hvor I kan sidde op til 80 personer.

Vores selskabs- og mødelokale er gratis at booke – forplejningen skal blot bestilles hos os. Book lokalet allerede i dag.

Kontakt os på selskab@brasseriebordeaux.dk eller på telefon +45 42 70 36 89 for at høre mere om mulighederne for jeres selskab eller møde.

DET SIGER VORES KUNDER

Fantastisk firmadag i hyggelige omgivelser, alt hvad hjertet kunne begære af lækkerier til morgen, frokost, eftermiddag og aften - kombineret med ualmindelig høflig beværtning.
Lars
Rigtig god oplevelse. Der kræses for kunden, ydes en ekstra service og maden var superb.
Katrine
Hold jeres fest eller selskab i vores smukke lokaler Odense
hos os finder I lokaler til fest og selskaber

FESTER & SELSKABER HOS BRASSERIE BORDEAUX I ODENSE

Hos os kan du fejre livets særlige øjeblikke i enestående omgivelser i eventyrlige Odense. Vores stemningsfyldte indretning og hyggelige atmosfære skaber den perfekte ramme for et uforglemmeligt bryllup, en fødselsdag, konfirmation eller andre festlige begivenheder.

Vi tilbyder både private festarrangementer og firmaevents i Odense C, og står klar til at arrangere festen fra start til slut. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og nyde festen.

Hvis du ønsker det helt store arrangement, kan du booke Brasserie Bordeaux helt eksklusivt til din fest. Vi skræddersyer festen & menuen efter jeres ønsker, så I får en unik oplevelse. Se eksempel på selskabsmenu her.

Ring eller skriv til os, så vi sammen kan planlægge jeres næste fest eller selskab hos Brasserie Bordeaux i Odense.

Kontakt os på selskab@brasseriebordeaux.dk.

Vi skræddersyer menuen efter jeres ønsker - så I får den fest I drømmer om.

HVILKEN FEST SKAL I HOLDE?

Skal I holde et bryllup, konfirmation, barnedåb eller noget helt tredje? Vi ved at ikke to fester er ens, og derfor tilbyder vi skræddersyet menuer til vores selskaber så I får den fest I drømmer om. 

Udover en menu efter jeres ønsker og behov, så har vi de helt perfekte lokaler til en uforglemmelig fest! Med en placering i charmerende Nørregade er det tæt på banegården og nemt at komme til – og de stemningsfyldte og hyggelige selskabslokaler sætter rammerne for en uforglemmelig fest! Vores dygtige team af kokke og tjenere vil sørge for, at I ikke skal tænke på noget, men blot læne jer tilbage og nyde jeres gæster og festen.

Der er både mulighed for at booke selskabslokaler eller at leje hele restauranten. Kontakt os – og lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kan skabe jeres fest! Skriv til os på selskab@brasseriebordeaux.dk.

MØDELOKALE

Skal I holde et møde i Odense C, hvor I ikke skal bekymre jer om noget? Vores mødelokale er gratis at booke, så længe for plejningen købes hos os. Mødelokalet er placeret kun få hundrede meter fra Odense Banegård, og vi sørger for, I kan fokusere på mødet, uden at skulle bekymre jer om mad og drikkelse.

Mødelokalet har en kapacitet på 30 personer. Det er desuden udstyret med AV-udstyr, der gør det nemt og effektivt at afholde et møde. Har I spørgsmål til mødelokalet, mødeudstyret eller noget andet – så kontakt os endelig på booking@brasseriebordeaux.dk eller telefon +45 42 70 36 89.

MØDEPAKKER​

MORGEN (kl. 09-14)
Kaffe/te ad libitum, vand m/u brus ad libitum, juice, opfyldning af frugt, frisk bagt morgenbrød m. ost & marmelade, kage til middagskaffen.

FROKOST (kl. 11-16)
Kaffe/te ad libitum, vand m/u brus ad libitum, juice, opfyldning af frugt, croissant & pain au chocolat.
Frokost + valg fri 1 sodavand/lemonade i restauranten.
Kage til eftermiddagskaffen.

HELE DAGEN (kl. 09-17)
Vi vil kombinere ovenstående. I vil også have mulighed for at tilkøbe aftensmad og afrunde et godt møde med en lækker middag i restauranten.

Kontakt os for priser. Skriv til os på selskab@brasseriebordeaux.dk eller telefon +45 42 70 36 89.

LOKALERNE

SELSKABSLOKALER
Vi har to selskabslokaler. Det ene lokale er et helt privat selskabslokale, som kan rumme op til 30 personer. Det har udgang til vores gårdhave, og har egen Soundboks, så I kan sætte den helt rigtige stemning til jeres fest. Dette lokale har også AV-udstyr, og er derfor også det lokale vi anbefaler til private møder. 

Vores andet selskabslokale kan rumme op til 40 gæster. Det er en del af restauranten, som bliver lukket af i forbindelse med selskaber.

MØDELOKALE
Det lokale vi anbefaler til private møder, er det førstnævnte selskabslokale, hvor der er plads til 30 personer.

HELE RESTAURANTEN
Skal I holde en stor fest? Hos Brasserie Bordeaux har I mulighed for at booke hele restauranten, hvor I kan sidde op til 80 personer.

Skriv til os på selskab@brasseriebordeaux.dk.

Hold jeres fest i flotte selskabslokaler i odense c

ALT DET PRAKTISKE