EVENTS
Find en oversigt over alle vores events her på siden.
Vi er ikke bare en fransk restaurant i Odense! Vi vil gerne byde inden for til forskellige events i vores hyggelige lokaler på Nørregade, som altid vil være krydret med god mad, vin og et fransk tvist! Her på siden finder du en oversigt over alle vores kommende events, hvor du vil kunne finde noget for en hver smag. Vi ses på Brasserie Bordeaux!
Brunch & Bobler
Lørdag den 13. april
Brasserie Bordeaux inviterer indenfor til to af de bedste ting at starte dagen på – Bobler & Brunch.
Vi har sammensat en lækker brunchmenu, som serveres til deling ved bordet. Hvortil vi serverer et godt glas bobler med lyden af god fransk musik i højtaleren.
Så er du ude efter en romantisk middag, lidt hygge med kammeraterne eller en pause fra barnevognen, så er Brunch & Bobler din go to!
BOOKING
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
* Obs. Brunch & Bobler skal bestilles af hele selskabet
VINKLUBBEN
Onsdag den 17. april: Friske forårs- og sommerhvidvine.
Brunch & Bobler
Lørdag den 20. april
Brasserie Bordeaux inviterer indenfor til to af de bedste ting at starte dagen på – Bobler & Brunch.
Vi har sammensat en lækker brunchmenu, som serveres til deling ved bordet. Hvortil vi serverer et godt glas bobler med lyden af god fransk musik i højtaleren.
Så er du ude efter en romantisk middag, lidt hygge med kammeraterne eller en pause fra barnevognen, så er Brunch & Bobler din go to!
BOOKING
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
* Obs. Brunch & Bobler skal bestilles af hele selskabet
GODT SKÅRET
Torsdag den 25. april.
Sidste torsdag i måneden byder vi på et godt veltilberedt stykke kød, efter kokkens valg, som serveres til deling ved bordet. Hvor der selvfølgelig vil være friskpisket sauce og kartofler ad libitum!
Denne torsdag vil det være sennepsglaseret bayonneskinke med aspargesblanquette, kartofler i persille, dampet forårsgrønt og syltede tyttebær.
PRISER
295,- pr person
*min. 2 personer.
BOOKING
Book bord online eller ring til restauranten.
Brunch & Bobler
Lørdag den 27. april
Brasserie Bordeaux inviterer indenfor til to af de bedste ting at starte dagen på – Bobler & Brunch.
Vi har sammensat en lækker brunchmenu, som serveres til deling ved bordet. Hvortil vi serverer et godt glas bobler med lyden af god fransk musik i højtaleren.
Så er du ude efter en romantisk middag, lidt hygge med kammeraterne eller en pause fra barnevognen, så er Brunch & Bobler din go to!
BOOKING
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
* Obs. Brunch & Bobler skal bestilles af hele selskabet
Mors dag
Søndag den 12. maj
Der er ingen kærlighed uden A-mor! Derfor fejrer vi Mors Dag med ekstra kærlighed på vores lille brasserie.
Vi har sammensat en lækker 3-retters tavlemenu og i anledning af Mors Dag giver vi en aperitif, når I ankommer (pst… det betyder velkomstdrink), samt kaffe til at gå hjem på som en god afslutning. Alt det får du til kun 385,- pr. person.
MENU
Menuen byder på smørdampede hvide asparges, Venus muslinger, dildsifon og urter til forret, confiteret perlehøne lår med ærter fransaice, grønne asparges, ramsløgs blankette og nye kartofler til hovedret samt variation af rabarber, brunet smør og vanilje til dessert.
BOOKING
Book jeres bord online her inden d. 3. maj, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Kvindernes vinklub
Mandag den 13. maj
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 14. maj
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk
VINKLUBBEN
Onsdag den 15. maj: Alsace vs. tyske vine.
Alletiders Alsace
Fredag den 17. maj. Mere information kommer.
Osteklubben
Tirsdag den 28. maj. Mere information kommer.
GODT SKÅRET
Torsdag den 30. maj.
Sidste torsdag i måneden byder vi på et godt veltilberedt stykke kød, efter kokkens valg, som serveres til deling ved bordet. Hvor der selvfølgelig vil være friskpisket sauce og kartofler ad libitum!
Denne torsdag vil det være Chuck Eye Steak med tomatiseret bearnaisesauce, nye kartofler med ramsløg, grillet asparges og kryddersmør.
PRISER
295,- pr person
*min. 2 personer.
BOOKING
Book bord online eller ring til restauranten.
Fars dag
Onsdag den 5. juni
Nous célébrons Papa!
Den 5. juni er det Fars Dag, og det fejrer vi med et godt tilbud.Hvis du bestiller inden den 28. maj, får du vores tavlemenu inklusive en aperitif og en kop kaffe efter maden for kun 385 kr.
MENU
Menuen byder på smørdampede hvide asparges, Venus muslinger, dildsifon og urter til forret, confiteret perlehøne lår med ærter fransaice, grønne asparges, ramsløgs blankette og nye kartofler til hovedret samt variation af rabarber, brunet smør og vanilje til dessert.
Book bord til din far, søn, stedfar, papfar, bonusfar, stedsøn, papsøn, bonussøn, farfar, eller bare en, du har lyst til at fejre Fransk Fars Dag med.
BOOKING
Book jeres bord online her inden d. 28. maj, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Wine Walks
Fredag den 7. juni. Mere information kommer.
Kvindernes vinklub
Mandag den 10. juni
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 11. juni
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk
VINKLUBBEN
Onsdag den 19. juni: Sydfranske rosévine.
FRUGT FRA HAVET
Torsdag den 20. juni. Mere information kommer.
GODT SKÅRET
Torsdag den 27. juni.
Sidste torsdag i måneden byder vi på et godt veltilberedt stykke kød, efter kokkens valg, som serveres til deling ved bordet. Hvor der selvfølgelig vil være friskpisket sauce og kartofler ad libitum!
Denne torsdag vil det være rosastegt kalvefilet med nye kartofler i persille, sommersalat med nye løg og peberrods blanket.
PRISER
295,- pr person
*min. 2 personer.
BOOKING
Book bord online eller ring til restauranten.
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 9. juli
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk
Kvindernes vinklub
Mandag den 15. juli
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
VINKLUBBEN
Onsdag den 17. juli
GODT SKÅRET
Torsdag den 17. juli
Sidste torsdag i måneden byder vi på et godt veltilberedt stykke kød, efter kokkens valg, som serveres til deling ved bordet. Hvor der selvfølgelig vil være friskpisket sauce og kartofler ad libitum!
Denne torsdag vil det være rosastegt kalvefilet med nye kartofler i persille, sommersalat med nye løg og peberrods blanket.
PRISER
295,- pr person
*min. 2 personer.
BOOKING
Book bord online eller ring til restauranten.
FRUGT FRA HAVET
Torsdag den 25. juli. Mere information kommer.
Kvindernes vinklub
Mandag den 12. august
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 13. august
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk
VINKLUBBEN
Onsdag den 22. august
FRUGT FRA HAVET
Torsdag den 22. august. Mere information kommer.
.
Kvindernes vinklub
Mandag den 9. september
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 10. september
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk
VINKLUBBEN
Onsdag den 18. september
ALLETIDERES ALSACE
Onsdag den 27. september
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 1. oktober
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk
Kvindernes vinklub
Mandag den 14. oktober
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
Dinning week
Gratis mad til børn
VINKLUBBEN
Onsdag den 16. oktober
GODT SKÅRET
Torsdag den 24. oktober
Sidste torsdag i måneden byder vi på et godt veltilberedt stykke kød, efter kokkens valg, som serveres til deling ved bordet. Hvor der selvfølgelig vil være friskpisket sauce og kartofler ad libitum!
Denne torsdag vil det være rosastegt kalvefilet med nye kartofler i persille, sommersalat med nye løg og peberrods blanket.
PRISER
295,- pr person
*min. 2 personer.
BOOKING
Book bord online eller ring til restauranten.
Kvindernes vinklub
Mandag den 11. november
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 12. november
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk
VINKLUBBEN
Onsdag den 20. november
GODT SKÅRET
Torsdag den 28. november
Sidste torsdag i måneden byder vi på et godt veltilberedt stykke kød, efter kokkens valg, som serveres til deling ved bordet. Hvor der selvfølgelig vil være friskpisket sauce og kartofler ad libitum!
Denne torsdag vil det være rosastegt kalvefilet med nye kartofler i persille, sommersalat med nye løg og peberrods blanket.
PRISER
295,- pr person
*min. 2 personer.
BOOKING
Book bord online eller ring til restauranten.
Kvindernes vinklub
Mandag den 9. december
Læs mere om Kvindernes vinklub her.
PRISER
Per gang: 475,-
Find alle priserne her.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
vin@brasseriebordeaux.dk
Cheesy tirsdag
Tirsdag den 10. december
Comté, Mont d’Or eller Roquefort? Det bestemmer du helt selv, når vi én tirsdag i hver måned disker op med det helt store ostebord! Tag lige så mange gange du overhovedet orker, vi byder nemlig på
15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør fra kl. 17.30-21.30.
PRISER
225,- pr. pers.
TILMELDING & SPØRGSMÅL
Book jeres bord online her, på telefon 42 70 36 89 eller i restauranten.
Spørgsmål: booking@brasseriebordeaux.dk