BARNEDÅB I FORTRYLLENDE ODENSE

Vi har lokalerne til den perfekte fejring af jeres nye familie centralt i Odense.

Skal I holde barnedåb i Odense? Hos Brasserie Bordeaux giver vi jer de perfekte rammer til at fejre den glæde det er, at navngive sit lille nye mirakel. Vi sætter en stor ære i at sørge for alt det praktiske til jeres navngivningsfest – herunder bordopdækning, servering af mad og drikke samt afrydning, så I blot skal koncentrere jer om at nyde dagen og jeres gæster.

Vores selskabslokale er gratis at booke – forplejningen skal blot bestilles hos os. Kontakt os på selskab@brasseriebordeaux.dk eller på telefon +45 42 70 36 89 for at høre mere om mulighederne for jeres barnedåb eller navngivning.

Hold jeres fest eller selskab i vores smukke lokaler Odense

Skab en mindeværdig barnedåb i eventyrlige Odense.

Uanset om I skal holde traditionel barnedåb eller navngivningsfest, danner vores lokaler i Odense de perfekte rammer omkring jeres fest. Vi tilbyder en lækker selskabsbrunch med alt hvad hjertet kan begære, så I er sikre på at sende jeres gæster herfra med glade og mætte maver. Det er vigtigt for os at I ikke mangler noget, når I holder jeres navngivningsfest eller barnedåb i vores lokaler centralt i Odense.

Eksempel på brunchmenu til jeres barnedåb eller navngivningsfest

Det klassiske

 • Små croissanter med hønsesalat
 • Små yoghurter med hjemmelavet kompot
 • Hjemmelavet marmelade
 • Urteskinke med sylt
 • Lufttørret fennikelpølse
 • 2 gourmet oste med hjemmelavet tilbehør

Det lune

 • Økologisk røræg
 • Sprød bacon
 • Stegte krydderpølser
 • Sprøde fritter m. mayo

Det søde

 • Pandekager m. ahornsirup

Tilbehør & drikkelse

 • Lunt brød og smør
 • Kaffe, the, juice og isvand

Pris pr. person 265,- (min. 10 personer)

Tilkøb

 • 1 gl. bobler 85,-
 • Pain au chocolat 35,-

Ovenstående er et eksempel på en af vores populære brunchmenuer der både nydes af små selv som store. Vi tilbyder også skræddersyede pakker, der passer til jeres behov og budget, så I kan nyde en problemfri og stressfri oplevelse fra planlægning til gennemførelse.

Hold jeres fest eller selskab i vores smukke lokaler Odense
dit brunch og frokostrestaurant i odense

DET SIGER VORES KUNDER

Rigtig god oplevelse. Der kræses for kunden, ydes en ekstra service og maden var superb.
- Katrine

FESTKAGER FRA KONDITORI PETIT

En navngivningsfest eller barnedåb i Odense behøver ikke kun at handle om brunch – vi skal jo også huske kagen. Heldigvis kan vi hjælpe jer, hvis I drømmer om en helt særlig dåbskage til jeres barnedåb i magiske Odense.

Vi har indgået et tæt samarbejde med én af Odenses dygtigste konditorer, som står klar til at hjælpe jer med at fuldende jeres navngivningsfest eller barnedåb i Odense. Pernille fra Konditori Petit har flere gange leveret smukke festkager til arrangementer afholdt i restauranten og har altid fokus på kundens personlige ønsker og smagspræferencer. I kan læse mere om festkagerne lige her.

Barnedåb eller navngivningsfest centralt i Odense

Når I vælger Brasserie Bordeaux som vært for jeres barnedåb i Odense, får I ikke kun adgang til vores smukke lokaler og velsmagende menuer. Vi stræber efter at gøre hver enkelt begivenhed til noget helt særligt – og det gælder selvfølgelig også barnedåb og navngivningsfester. Vores dedikerede personale vil være til rådighed for at imødekomme jeres behov og ønsker, så I kan fokusere på at skabe uforglemmelige minder med jeres nærmeste og kære.

LÆN JER TILBAGE - OG LAD OS STÅ FOR RESTEN​

Hos os får I de perfekte rammer til jeres fest, event eller møde i hjertet af Odense. Og vi favner jer alle – store som små grupper. Vi har både selskabslokaler med plads op til 30-40 personer, og I har selvfølgelig også mulighed for at booke hele restauranten, hvor I kan sidde op til 80 personer.

Lad os hjælpe med at skabe den perfekte barnedåb eller navngivningsfest i Odense, hvor I kan fejre jeres lille mirakel i omgivelser, der er fyldt med kærlighed og varme. Skriv til os på selskab@brasseriebordeaux.dk eller på telefon +45 42 70 36 89

 

HVILKE FESTER SKAL I ELLERS HOLDE?

ALT DET PRAKTISKE