AFTENRESTAURANT I ODENSE

Nyd lækre franske retter i Odenses hyggeligste lokaler. Alle dage fra kl. 17.30 til 21.30.

På Brasserie Bordeaux i Odense byder vi på en autentisk fransk madoplevelse i vores charmerende og stemningsfyldte omgivelser. Vores hyggelige restaurant er beliggende centralt i Odense, og vi ønsker at invitere vores gæsterne til at tage på en kulinarisk rejse til det sydlige Frankrig. Se vores aftenmenu herunder & find vores drikkevarer her og vinkort her.

NYD DIN AFTENSMAD I ODENSES MEST STEMNINGSFYLDTE RESTAURANT

Med restaurantens rustikke og indbydende lokaler er Brasserie Bordeaux en sand perle i Odense. Indretningen er klassisk fransk med mørke træmøbler, blød belysning og romantiske detaljer, der skaber den perfekte atmosfære til en stemningsfyldt middag for to eller en hyggelig aften i godt selskab.

Vores menu på Brasserie Bordeaux byder på et bredt udvalg af franske retter, der er lavet med kærlighed og omtanke for de autentiske smagsnuancer. Her kan man nyde klassiske franske retter som escargot, coq au vin og mange flere, samt et væld af andre lækre retter, der alle er tilberedt med de bedste råvarer og serveret med et strejf af elegance.

 

Events på Brasserie Bordeaux i Odense

STORT VINKORT

Udover et stort fokus på maden går vi meget op i, at vores gæster kan nyde det helt rette glas vin til retterne. Vores nøje udvalgte vinkort præsenterer et spændende udvalg af både kendte og mindre kendte franske vine. Som en ægte fransk restaurant, lægger vi stor vægt på at skabe den perfekte vinoplevelse til vores mad, og personalet står altid klar til at vejlede og anbefale de bedste vine til maden. Se vinkortet her.