TJENER

På Brasserie Bordeaux søger vi en nye kollega – og det kunne godt være dig!

Erfaren tjener til succesfulde Brasserie Bordeaux

Fransk mad, spændende vine, gode drinks og en hyggelig stemning har med Brasserie Bordeaux slået sine rødder i Odense C, og du har chancen for at blive en del af vores team af dygtige tjenere.

Tjener til et team, hvor vi har det sjovt sammen

Vi søger en erfaren tjener, der er en holdspiller og brænder for at være en del af en restaurant i rivende udvikling og du kan se dig selv bidrage til vores fælles succes.

Hos os får gæsterne en god oplevelse med indlevende og smilende service, god mad og en afslappet og behagelig stemning. Det er dig som tjener, der står i spidsen for at levere det, og derfor gør vi os umage for, at du har rammer og forudsætninger for at kunne levere det bedste til dine gæster.

Som tjener går du ansvaret for dine gæsters oplevelse, og du er en vigtig del af, at service forløber glidende for jer tjenere, køkkenet og gæsterne. Dine arbejdsopgaver spænder over:

  • Personlig og professionel betjening af gæster i restaurant og bar
  • Vejledning af gæster ift. valg af menu, vine og cocktails
  • Modtagelse af betaling og afstemning af kasse
  • Medansvar for klargøring af restaurant
restaurant Odense

Serviceminded tjener med hjerte for det franske

Du kan både være faglært og ufaglært tjener, det vigtigste er, at du har relevant erfaring fra en a la carte restaurant, og gerne har interesse for vin, drinks og det franske køkken.

Du kendetegnes som en udadvendt og serviceminded person, der arbejder selvstændigt. I travle situationer formår du at holde overblik, en god tone og sikre godt samarbejde med kolleger i både restaurant og køkken.

ET GODT & SOCIALT ARBEJDSMILJØ

Hos Brasserie Bordeaux kommer du ind i et team, hvor der er en god stemning og vi står sammen i en travl hverdag. Du vil derfor opleve, at vi løfter i flok, uddelegerer ansvarsområder og dyrker et godt kammeratskab i og udenfor restauranten.

Vi bestræber os på at optimere og forbedre tingene, og du vil opleve, at vi lytter til dine indspark og tager dit engagement alvorligt.

Vi lægger vægt på at du er fleksibel og byder dig til på vagterne, så I kolleger kan hjælpe hinanden bedst muligt. Der er mulighed for både deltids- og fuldtidsansættelse.

Søg stillingen i dag

Brasserie Bordeaux er en del af Morten Bang Invest koncernen, hvor De tre ismagere, Iscafé Nørregade, Iscafé Bogense, Ishuset Stige Ø, konditori Petit, Manelia, Mesterlige Hænder og WeSocial også hører hjemme. Du bliver derfor en del af noget større og du får mange spændende karriereudviklingsmuligheder hos os.

Er du interesseret i stillingen eller har du spørgsmål til stillingen, så skriv til os på job@brasseriebordeaux.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!