ALL YOU CAN EAT CHEESE
Èn tirsdag i hver måned trækker vi i det helt franske hjørne, når vi serverer ost ad libitum til alle osteentusiaster!
Du kan nå hele vejen rundt om ostebordet, når vi fra 17.30 – 21.30 disker op med 15-25 forskellige oste med lækkert tilbehør. Og du må tage lige så mange gange du overhovedet orker.
Alt du skal gøre er at bestille et bord, sætte dig godt til rette og så ellers smage dig igennem en lækker samling af de allerbedste oste. Vores kokke sørger for, at der altid er oste til enhver smag. Find datoer her.
MENU
Torsdag den 29. februar.
Vi serverer oksefilet, bagt kartoffel med fransk urtesmør, årstidens- salat og grønt samt sauce bordelaise.
Torsdag den 28. marts.
Denne torsdag vil der være langtidsstegt kalveculotte med madagaskarpeber, dijonsauce, timianristede kartofler, glaserede rodfrugter og perlebygsalat på menuen.
Torsdag den 25. april.
Denne torsdag vil der være sennepsglaseret bayonneskinke med aspargesblanquette, kartofler i persille, dampet forårsgrønt og syltede tyttebær.
Torsdag den 30. maj.
Denne torsdag serverer vi Chuck Eye Steak med tomatiseret bearnaisesauce, nye kartofler med ramsløg, grillet asparges og kryddersmør.
Torsdag den 27. juni.
Her serveres rosastegt kalvefilet med nye kartofler i persille, sommersalat med nye løg og peberrods blanket.
Torsdag den 25. juli, 29. august, 26. september, 31. oktober & 28. november.
Menuen opdateres løbende.
BOOKING & PRISER
SPØRGSMÅL OG BOOKING
Book jeres bord online eller på telefon +45 42 70 36 89 eller i restauranten. For spørgsmål, skriv til booking@brasseriebordeaux.dk.
PRISER
Ostebuffet ad libitum:
225,- pr. person.