BRYLLUP I EVENTYRLIGE ODENSE

Hold jeres drømme bryllup i vores skønne lokaler centralt i Odense.

Når I skal holde bryllup i Odense, er det afgørende at finde det helt perfekte bryllupslokale, som matcher jeres drømme og ønsker. Hos Brasserie Bordeaux forstår vi vigtigheden af at skabe den helt rette atmosfære og rammer for jeres bryllup i Odense. Vores dedikerede hold af kokke og tjenere står klar til at hjælpe jer med at omdanne jeres drømme til virkelighed, ved at skabe et uforglemmeligt bryllup i Odense. Vores største mission er, at I og jeres gæster vil tale om festen og bryllupslokalerne i Odense i årevis.

Vores selskabslokale er gratis at booke – forplejningen skal blot bestilles hos os. Kontakt os på selskab@brasseriebordeaux.dk eller på telefon +45 42 70 36 89 for at høre mere om mulighederne for jeres barnedåb eller navngivning.

Hold jeres fest eller selskab i vores smukke lokaler Odense

RUMMELIGE BRYLLUPSLOKALER CENTRALT I ODENSE

Med vores smukke og rummelige lokaler kan vi imødekomme bryllupsfester i alle størrelser, lige fra intime ceremonier til større receptioner. Uanset om I ønsker en elegant og formel affære eller et mere afslappet og uformelt bryllup i Odense, har vi faciliteterne til at sikre, at jeres bryllup bliver præcis som I ønsker det.

Vores erfarne personale vil være til rådighed for at hjælpe jer med alt fra planlægning og koordinering til gennemførelses af jeres bryllup i Odense. Vi vil sørge for, at alt forløber gnidningsfrit, så I kan slappe af og nyde hvert eneste øjeblik af jeres store dag. Jeres ønsker er i centrum, når I gør brug af vores bryllupslokaler i Odense.

Hold jeres fest eller selskab i vores smukke lokaler Odense
dit brunch og frokostrestaurant i odense

DET SIGER VORES KUNDER

Rigtig god oplevelse. Der kræses for kunden, ydes en ekstra service og maden var superb.
- Katrine

DEN PERFEKTE BRYLLUPSKAGE FRA KONDITORI PETIT

Nu har I styr på bryllupslokalerne i Odense, en skræddersyet menu og datoen. Men planlægningen stopper ikke her. Til et eventyrligt bryllup i Odense følger naturligvis en bryllupskage, som symboliserer kærligheden og hengivenheden mellem jer. Derfor har vi indgået et tæt samarbejde med Pernille fra Konditori Petit, som står klar til at hjælpe jer med at fuldende jeres bryllup i Odense.

 Pernille er én af Odenses dygtigste konditorer, og har flere gange leveret smukke festkager til arrangementer afholdt i restauranten. Pernilles fornemmeste opgave er at opfylde jeres drømme, og har altid fokus på jeres personlige ønsker og smagspræferencer.

Pernille tilbyder bryllupskagesmagning i Odense, hvor I forinden den store dag inviteres ud i produktionen, hvor hun vil lytte til jeres drømme og ønsker, samt guide jer igennem de forskellige muligheder. Læs mere om festkagerne fra Konditori Petit lige her. (Link til selskabsside)

EN DRØM AF ET BRYLLUP I EVENTYRLIGE I ODENSE

Når det kommer til mad og drikke, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vores talentfulde kokke vil skabe en skræddersyet menu, der passer til jeres præferencer og smag, og vores dygtige tjenere vil sørge for, at I og jeres gæster bliver forkælet og betjent med enestående service. Jeres ønsker er de absolut vigtigste, når vi sammen skal planlægge jeres bryllup i Odense.

VI GLÆDER OS TIL AT HOLDE JERES BRYLLUP I MAGISKE ODENSE

Hos os får I de perfekte rammer til jeres fest, event eller møde i hjertet af Odense. Og vi favner jer alle – store som små grupper. Vi har både selskabslokaler med plads op til 30-40 personer, og I har selvfølgelig også mulighed for at booke hele restauranten, hvor I kan sidde op til 80 personer.

Hos Brasserie Bordeaux står vi klar til at reservere jeres bryllupsdato og begynde planlægningen af jeres drømmebryllup i Odense. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et bryllup, der vil blive husket og værdsat af jer og jeres gæster i mange år fremover. Det bliver magisk, når vi sammen skal forvandle restaurant til en drøm af et bryllupslokale i Odense. Skriv til os på selskab@brasseriebordeaux.dk.

 

ALT DET PRAKTISKE