GODT SKÅRET​

Vi byder på et godt og veltilberedt stykke kød – og selvfølgelig kartofler og sauce ad libitum

KØD DER ER GODT SKÅRET

Sidste torsdag i måneden inviterer vi indenfor til et veltilberedt stykke kød efter kokkens valg. Konceptet er simpelt: Maden serveres til deling ved bordet, selvfølgelig med friskpisket sauce og kartofler ad libitum! 

Hver måned vil der være fokus på en ny kød , sauce og kartoffel der serveres. Fælles for alle menuerne er, at de vil få dine tænder til at løbe i vand. Find menuen for hver måned her.

Så er du ude efter god undskyldning for lidt ekstra hverdagsromantik eller nogle hyggelige timer med vennerne, er vi klar til at byde dig velkommen til et stykke godt skåret.

Stort vinkort på brasserie bordeaux odense

MENU

Torsdag den 29. februar.
Vi serverer oksefilet, bagt kartoffel med fransk urtesmør, årstidens- salat og grønt samt sauce bordelaise. 

Torsdag den 28. marts.
Denne torsdag vil der være langtidsstegt kalveculotte med madagaskarpeber, dijonsauce, timianristede kartofler, glaserede rodfrugter og perlebygsalat på menuen. 

Torsdag den 25. april.
Denne torsdag vil der være sennepsglaseret bayonneskinke med aspargesblanquette, kartofler i persille, dampet forårsgrønt og syltede tyttebær.

Torsdag den 30. maj.
Denne torsdag serverer vi Chuck Eye Steak med tomatiseret bearnaisesauce, nye kartofler med ramsløg, grillet asparges og kryddersmør.

Torsdag den 27. juni.
Her serveres rosastegt kalvefilet med nye kartofler i persille, sommersalat med nye løg og peberrods blanket. 

Torsdag den 25. juli, 29. august, 26. september, 31. oktober & 28. november.
Menuen opdateres løbende.

BOOKING & PRISER

PRISER
295,- pr person
*min. 2 personer 

BOOKING
Du booker bord online eller ved at ringe til restauranten på +45 42 70 36 89. 

restaurant Odense